Jdi na obsah Jdi na menu
 


Záhady a taje orlického kraje

21. 2. 2020

mach-obalka-ztok.jpgNa pátek 6. března 2020 jsme pro vás připravili zajímavou besedu s Mgr. Jiřím Machem z Dobrušky, bývalým ředitelem Vlastivědného muzea, autorem nové regionální knihy "Záhady a taje orlického kraje". Beseda se bude konat v kulturní místnosti bývalé školy v Hlinném v 19 hodin. Kniha vyšla na podzim loňského roku a čtenáře seznamuje s archeologickými objevy, záhadami středověku, ale i novějších dějin našeho regionu. Pokud knihu máte doma, nezapomeňte si ji přinést, aby se vám do ní mohl autor podepsat. Samozřejmě si můžete přinést i některou z jeho dalších knih, kterých je autorem. Napsal jich už třináct.

Tady si můžete stáhnout pozvánku a poslat ji svým známým. Pokud se zúčastníte, určitě nebudete litovat. Budeme se na vás těšit.

*************************************************************

A máme to za sebou. Na besedu přišlo 29 zájemců ze širokého okolí. Jiří Mach seznámil účastníky besedy s jeho novou knihou a připomenul několik zajímavostí z historie regionu. Informoval, že připravuje další 2 publikace, na které se mohou těšit. V závěru besedy podepsal účastníkům donesené knihy. 

mach-20200306-1.jpg

mach-20200306-2.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář