Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vlastimil Harapes přijede do Hlinného

23. 10. 2023

Vlastimila Harapese asi všichni znáte. Nemusíme ho dlouho představovat. Je znám především jako baletní mistr, tanečník, choreograf, ale i jako herec. Zahrál si v několika filmech, připomeňme například Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo Jak dostat tatínka do polepšovny. Hrál také v pohádce Panna a netvor. Působil jako tanečník v Národním divadle a na mnoha místech u nás i v zahraničí.

Nyní máte možnost si poslechnout jeho vyprávění tady u nás v Hlinném, kam přijede v úterý 7. listopadu 2023. Vystoupí v bývalé škole v 17,30 hodin. Vstupenku zakoupíte na místě za 120 Kč. Ke každé dostanete jednu podpisovou kartičku zdarma a na konci besedy si ji budete moci nechat podepsat. Jste srdečně zváni. Budeme se na vás těšit. Níže je pozvánka, kterou můžete poslat svým známým a tady si ji můžete stáhnout.

hlinne_harapes_jindra-mala-2.jpg

********

A už je to za námi. Představovali jsme si ale větší návštěvnost. 18 platících návštěvníků je i na tak malou vesničku, jakou je Hlinné, opravdu málo. Ti, co nedošli, přišli o hodně. Zajímavé povídání Vlastimila Harapese o sobě, o uměleckém životě a vše, co s tím souvisí bylo zajímavé. Moderátor Jindra Novotný se dotazoval na věci, které člověka ani nenapadnou. Celkem často se dotazovali i návštěvníci. Vlastimil Harapes si s nimi dokonce i zazpíval a přečetl jim několik dopisů, které dostal od svých příznivců. Ti, co přišli, nelitovali. Vlastimil Harapes se jim po besedě ochotně podepsal a s některými se i vyfotil. Podívejte se níže na několik fotografií.

harapes_jindra.jpg

harapes_jindra-2.jpg

harapes_jindra-4.jpg

harapes_jindra-3.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář